9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija – Promocija Tivta po Evropi

Tivat - Pine
Tivat – Pine

Turistička organizacija Tivat (TOT) danas počinje seriju sajamskih nastupa u inostranstvu na kojima će, u susret ljetnjoj sezoni, predstaviti turističko-ugostiteljsku ponudu najmanje bokeljske opštine. Prva stanica na tom putu je međunarodna turistička berza i sajam „Ferien Messe Wien” u Beču, koji počinje 15. i traje do 18. januara. Predstavnici TOT- a će u Austriji nastupiti zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore kao i sa lokalnim turističkim organizacijama opština Bar, Budva,Cetinje, Herceg Novi i Kotor.

Nakon Beča, predstavnici TOT-a učestvovaće od 19. do 22. februara na sajmu turizma u Beogradu, a u isto vrijeme njihova druga ekipa će prezentirati tivatsku ponudu za ljeto i na sajmu “Top Gastro & Hotel” u Pragu.

U narednih mjesec-dva, planirani su i nastupi na sajmovima u Budimpešti i Bratislavi, ali i na regionalnim berzama i sajmovima u Banja Luci, Novom Sadu, Tuzli, Nišu i Skoplju.

Pored jedinstvene ponude najveće marine u ovom dijelu svijeta – Porto Montenegra, te niza aktivnosti i sadržaja koje turisti na Crnogorskom primorju mogu doživjeti i iskusiti samo u Tivtu, TOT će na prestojećim sajmovima promovisati i do sada najveći broj pružalaca usluga smještaja u Tivtu – 17 hotela, 4 kampa i 81-dnog registrovanog privatnog izdavaoca apartmana.

Najčitanije