9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat privlači i čuvena imena iz svjetske mode

Zan Pol Gotjea sa drustvom (Gotje je desno)
Zan Pol Gotjea sa drustvom (Gotje je desno)

Da je Tivat sve zanimljivije odredište imenima iz svjetskog džet-seta pokazuje i primjer čuvenog francuskog modnog dizajnera Žan –Pol Gotjea, koji je sinoć došao u novootvoreni eksluzivni riblji restora „De Gustibus“ u Porto Montenegru, da proba domaće specijalitete od ribe i plodova mora.

Osoblje novog i maštovito dizajniranog restorana koji vodi poznati tivatski ugostitelj Dejan Davidović, ugostilo je Gotjea i njegove prijatelje na otvorenoj terasi sa koje se pruža sjajan pogled na kompleks otvorenog bazena Lido Mar u Porto Montenegru i Tivatski zaliv, a francuski kreator uživao je u ribi i rakovima spremljenim po originalnim domaćim recepturama. Gotje je i juče uživao u Porto Montenegru, kupajući se na bazenu Lido Mar.

Elitni tivatski nautički centar juče je posjetio poznati italijanski modni kreator Antonio Grimaldi. Kako nezvaničn o saznajemo u menadžmentu Porto Montenegra, slavni dizajner ženske garderobe iz Rima iskazao je interesovanje da uskoro u Porto Montenegru otvori jednu iz lanca trgovina u kojima se prodaju njegove originalne odjevne kreacije.

Zan Pol Gotjea sa drustvom (Gotje je desno)
Zan Pol Gotjea sa drustvom (Gotje je desno)
Izvor:S. L.

Najčitanije