15 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – u pripremi novi Gastro vodič

Gastro
Gastro

Turistička organizacija Tivat počinje sa pripremama za izradu novog gastro vodiča koji će na jedinstven način objediniti ponudu u gradu.

Krenuli smo sa obilaskom restorana u Tivtu kako bi pribavili bitne informacije za vodič i napravili bazu podataka. Osmišljen je upitnik koji će biti dobar temelj za pravljenje kvalitetne slike o svakom restoranu pojedinačno. Osim osnovnih informacija, upitnik sadrži i još neke rubrike koje će katalog učiniti interesantnijim i koji će sutra biti odlučujuća karika pri izboru restorana, poručuju iz TO Tivat.

Upitnik se može naći na sajtu Turističke organizacije Tivat www.tivat.travel, te zainteresovani restorateri mogu online aplicirati.

Nakon prikupljenih osnovnih podataka o restoranima u TO kažu da će insistirati na dobrim fotografijama visoke rezolucije koje će upotpuniti priču o jednom objektu koji se reklamira u ovom katalogu.

TO Tivat
TO Tivat

Gastronomija je veoma bitan segment u cjelokupnoj turističkoj ponudi jednog grada te smo s toga odlučili veliku pažnju posvetiti ovoj novoj publikaciji i kroz neko interesantno dizajnersko rješenje turistima ponuditi pravu stvar kako bi napravili i pravi izbor.

Gastro vodič će biti dostupan u prostorijama To Tivat u centru grada, takođe u svim našim biroima, a vršićemo i distribuciju kako u regionu tako i na inostranim sajmovima.

Najčitanije