Tivat – prijem i nagrade za najbolje studente

Nagradjeni studenti

Na osnovu opštinske Odluke o nagrađivanju učenika osnovnih i srednjih škola i studenata postdiplomskih studija, Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat, organizovao je danas (četvrtak, 28.12.2017. godine) prijem za najboljih 6 studenata iz Tivta, u akademskoj 2017. godini: Anu Paškalj, Vilmu Petković, Jelenu Lekić, Ivanu Kovačević, Petra Subotića i Ljubicu Samardžić.

Diplome i novčane nagrade u iznosu od po 511€, kao priznanje za izuzetan akademski uspjeh najboljim studentima, uručila je predsjednica opštine Snežana Matijević, naglasivši da Opština Tivat, na ovaj način, želi da vrednuje znanje i trud, kao i da stimuliše studente da postižu odlične rezultate. “Svojim uspjehom promovišete Tivat i sve njegove ljude i stičete nešto što vam niko ne može oduzeti, a to je znanje. Želim vam od srca, da dosegnete profesionalne vrhove”, kazala je predsjednica Matijević.

“Zahvaljujemo Opštini Tivat na nagradi. Priznanje našeg rada puno će nam značiti i u budućnosti. Opština Tivat je primjer kako pratiti studente i njihove uspjehe”, istakao je ispred nagrađenih Petar Subotić, inače student magistarskih studija na Građevinskom fakultetu, Univerziteta Crne Gore.

Ispred Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti najbolje studente pozdravila je savjetnica Ivana Petković. U razgovoru sa predsjednicom Opštine, studenti su predložili da se mladi uspješni ljudi prate, te da se njihov rad vrednuje već od osnovne škole. Na taj način, smatraju studenti, od rane dobi bi se promovisali učenički trud, rad i zalaganje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.