11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat: Požar se opet razbuktao na Solilima, u akciji i švajcarski avion

Solila pozar

Zbog nedejstvovanja aviona u traženo vrijeme, požar u rejonu Solila opet se razbuktao i tivatski vatrogasci sada pokušavaju da ugase i kontrolišu širenje vatre.

Vatra je bila i na dijelu kod Slanice ispod trase lokalnog puta za Radoviće u blizini kupališta Movida, ali je stanje pod kontrolom i požar upravo je gasi jedna ekipa Sužbe zaštite i spasavanja Tivta.

Na poziv komandira Službe zaštite i spasavanja Zorana Barbića u gašenje vatre iznad Solila ponovo se  oko 15:30 uključio švajcarski vojni avion “AS 332 super puma”, a na terenu i pripadnici Vojske Crne Gore.

Solila pozar

Hipotekarna banka donirala crijeva i drugu sitnu opremu

Hipotekarna banka je danas tivatskim vatrogascima donirala vatrogasna crijeva i drugu sitnu opremu u vrijednosti od hiljadu eura.

Komandiru tivatske Službe zaštite i spašavanja Zoranu Barbiću donaciju su uručile Ana Ristić, direrktorka marketinga Hipotekarne i Ljiljana Glavanović, rukovodilac eklspoziture ove banke u Tivtu.

Solila pozar

 “Htjeli smo da damo mali doprinos i pomognemo hrabrim vatrogascima koji se bore sa vatrenom stihijom. Želimo da iskažemo veliku zahvalnost i na neki način malo da olakšamo njihovu u borbu. A kasnije ćemo, svi zajedno, nadoknaditi sve ono što je uništeno”, kazala je Ana Ristić.

Izvor:S. L.

Najčitanije