15 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – Pečat uspješnog turističkog razvoja

„Prisjetimo se Tivta iz 2005. Stojimo na Pinama i posmatramo… desno Arsenal na izdisaju, sa nezadovoljnim radnicima i ružnim vojnim dokovima… Lijevo ništa, zatvoreni Klub Mediterane. Problemi sa vodom skoro normalni u sezoni.

Sada, stojimo na rekonstruisanim Pinama koji izgledaju svjetski. Desno Porto Montenegro i prvi hotel sa pet zvjezdica u Tivtu, a lijevo projekat Luštica Bay.

Ovakav razvoj grada pratila je Turistička organizacija inovirajući svoj propagandni materijal, usvajajući nove tehnologije i korišćenjem društvenih mreža i uvođenjem što većeg broja atraktivnih manifestacija.

Podsjetimo, TO Tivat je nagrađena u kategoriji „Najbolji turistički Web Site„ od  nacionalne TO CG”, kazala je direktorica TO Tivat Bernarda Moškov, sinoć na svečanost u hotelu „Palma“, povodom 10 godina od konstitutivne Skupštine turističke organizacije.

Brojne zvanice i goste pozdravio je gradonačelnik Tivta Ivan Novosel.

“Turistička organizacija je u proteklom periodu dala vidan doprinos promociji turističkih potencijala Tivta i bila pravi servis građana i turističke privrede. Brojne nagrade i priznanja svjedoče da je njihovo kvalitetno angažovanje bilo prepoznato i od relevantnih subjekata u ovoj oblasti.

U proteklih deset godina Tivat je doživio punu ekspanziju razvoja, a Turistička organizacije je bila stalni pratilac i činilac priosperiteta Tivta. Prilika je da se zahvalim zaposlenim u TO Tivat, vodećim i upravljačkim garniturama koji su zajedno, strpljivo i umješno gradili imidž i poslovnu reputaciju organizacije i grada” – kazao je gradonačelnik Novosel.

Proslava je nastavljena uz ples i pjesmu, orkestra Serhatlić – Žutog.

Najčitanije