Tivat: Nađena dva beživotna tijela

Župa Tivat

Dva neindetifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat.

Prema nezvaničnim informacijama jutros je između dva i tri sata sa te lokacije, građani su čuli detonaciju, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušavale da naprave eksplozivnu napravu.

Prvi rezultati vještačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom izviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke “zastava” kao i maska muške osobe sa bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju, nezvanično saznajemo.

Kako nezvanično saznajemo, dvoje stradalih još uvijek nijesu identifikovani, a kod sebe nijesu imali nikakva lična dokumenta.

Župa Tivat

Tivatska policija blokirala je kompetan kompleks Župa, u koji se ne može ući, a čeka se dolazak forenzičara iz Danilovgrada, odnosno predstavnika Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice koji će preuzeti vođenje istrage.

Očekuje se da naknadno policija saopšti više detalja o ovoj tragediji, jer za sada nisu poznate okolnosti pod kojima se ona dogodila.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.