16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Kampanja “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”

Tivat,riva,Pine,pogled na Porto Montenegro
Tivat – foto Boka News

Sekretarijat za mlade,sport i socijalna pitanja opštine Tivat u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava – Odjeljenjem za rodnu ravnopravnost Crne Gore, već petu godinu za redom organizuje kampanju “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”. Kampanja počinje 24. novembra okruglim stolom na temu “Pričajmo o nasilju” u Trening centru Aikido Tivat sa početkom u 13 sati.

Kampanja se nastavlja dvodnevnim kursom samoodbrane za žene u saradnji sa Aikido Akademijom Tivat i SMŠ “Mladost” 24. i 25. novembra od 13 sati.

Medicinski tim Doma zdravlja Tivat obilazi naselja Lovanja i 7. jul, u saradnji sa Kancelarijom za pitanja Roma i Egipćana 29. i 30. novembra od 10 do 12 sati u akciji pod nazivom “Za zdravlje žena”.

Obuka “Ekonomsko osnaživanje žena” organizuju Centar za obuke ZOPT u saradnji sa Biroom rada Tivat i Sekretarijatom za ekonomski razvoj i preduzetništvo opštine Tivat. Radionica “Promocija ljudskih prava” održaće se 10. decembra u Omladinskom klubu u saradnji sa Upravom za mlade i sport Crne Gore.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije