Tivat – grad okititi do 1. decembra, sa Joksimovićem u 2019.

Tivat – 25. decembar Božić 2017. Trio Gušti

Članovi Organizacionog odbora dočeka Nove 2018. godine u Tivtu na današnjem sastanku ocjenili su ukupnu organizaciju, program i posjećenost najvišom ocjenom.

Koncert koji je trebao održati Željko Joksimović 1. januara, a koji je zbog loših vremenskih uslova otkazan, biće održan 31. decembra 2018. kaže se u saopštenju sa današnjeg sastanka.

Direktorica Gabrijela Glavočić ispred Turističke organizacije Tivat, kao izvršnog organizatora dočeka Nove godine, pohvalila je sve službe koje su učestovale u organizaciji, a posebno izrazila zahvalnost Komunalnom preduzeću, Komunalnoj policiji, MUP-u.

On je izrazila zadovoljstvo cjelokupnom realizacijom programa, bez obzira  na to što se nije održala repriza Nove godine i istakla da su brojke glavni pokazatelji uspjeha. Kroz 14 dana programa, Tivat je posjetilo oko 40 000 ljudi, od čega je najviše posjetilaca zabilježeno u noći dočeka.

Uz zahvalnost svima na uspješnoj saradnji, direktorica TO je istakla jako dobru i uspješnu marketinšku kampanju.

Predsjednica Opštine Tivat Snežana Matijević istakla je veliko zadovoljstvo cjelokupnom realizacijom programa sa inicijativom da ove godine kićenje grada bude u potpunosti realizovano već do 1.decembra.

Ona je predložila da se što više uključe hotelska preduzeća u centru grada, kada su u pitanju kićenja njihovih objekata, kao i veće angažovanje kompanije Brand New Tivat u dijelu osmišljavanja kićenja grada i pomoći Komunalnom preduzeću Tivat.

Predstavnici Udruženja ugostitelja istakli su zadovoljstvo što je već dogovoren izvođača za 31. decembar 2018.godine na osnovu čega se može računati na dužu marketinšku kampanju, te su predložili da bi ugostiteljske kućice trebalo postaviti već početkom decembra, kao i da se pojača ponuda štandova za Novogodišnji bazar, a sve to kako bi praznična čarolija trajala duže.

Tivat 2018. foto heliovideo. me – Ilija Perić

Predstavnik Brand New Tivat se složio sa prijedlogom predsjednice i obećao potpunu podršku u narednom projektu.

Na upješnoj i dobroj saradnji, kao i odličnoj komunikaciji sa svim učesnicima u organizaciji novogodišnjeg programa zahvalili su se i predstavnici Komunalnog preduzeća i MUP-a Tivat, a istaknuto je i da Tivat sa pravom nosi naziv grada kulture jer je 14 dana programa proteklo bez i jednog zabilježenog incidenta.

Cjelokupan novogodišnji program je imao humanitarni karakter, te ovim putem obavještavamo da će se sakupljena sredstva u iznosu od 600 eura usmjeriti na dvije adrese, odnosno biće uplaćena Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama, kao i za liječenje našeg sugrađanina Save Rilija, kaže se u saopštenju.

 

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.