12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

“Tivat Free Wi-Fi” pokriva nove lokacije

Donja Lastva - Tivat
Donja Lastva – Tivat

U sklopu projekta “Tivat Free Wi-Fi”, signalom besplatnog bežičnog interneta od juče je pokrivena šetališno-kupališna zona na potezu od crkve Svetog Roka do plaže Bašića u Donjoj Lastvi.

“Uz efikasan dogovor dogovor sa institucijama smještenim u domu kulture „Josip Marković” u Donjoj Lastvi omogućeno je postavljanje konzole i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja. Korišćenje bežičnog interneta je kao i na drugim lokacijama ograničenog protoka na 256 kb/s kako bi bilo omogućeno da što veći broj korisnika istovremeno ostvaruje pristup navedenoj usluzi. “- saopšteno je iz Sekretarijat za informacione sisteme i zajedničke poslove Opštine Tivat.

Od ranije aktivne lokacijena kojima funkcioniše bepslatni wireless internet u Tivtu su Aerodrom Tivat, glavna autobuska stanica, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, trg Magnolija, SMŠ “Mladost”, šetališno-kupališna zona od Porto Montenegra do ponte Seljanova, plaža ponta Seljanova, šetališno kupališna zona od plaže “Wai-Kiki” do parka pored hotela Kamelija. Uskoro će oprema za distribuciju besplatnog bežičnog internet biti instalirana i u centru naselja Radovići.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije