8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – deset odsto više turista, konkurs za najljepšu amatersku fotografiju

vrmac – tivat

Prema podacima lokalne Turističke organizacije, u svim vidovima smještaja na području opštine Tivat trenutno boravi ukupno 1.428 zvanično prijavljenih turista, što je 10 odsto više nego u isto vrijeme prošle godine.

Od ukuponog broja gostiju, njih 117 su iz Crne Gore, dok su 1.311 iz inostranstva. U tivatskim hotelima boravi 466 turita, dok 962 posjetiova koriste usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Konkurs za najljepšu amatersku fotografiju

Turistička organizacija Tivat raspisuje konkurs za najljepšu amatersku fotografiju pejzaža našega grada, a u susret Danu zaštite životne sredine (05.06.2017.godine). Konkurs će biti otvoren do 5. juna kada će autor najljepše  fotografije biti nagrađen.

Fotografije možete slati u poruci na Facebook stranicu Turističke organizacije Tivat (www.facebook.com/totivat/).

Na našoj Facebook stranici napravićemo poseban album sa pristiglim fotografijama. Svaki učesnik ima pravo da pošalje maksimum tri fotografije. Prvih 10 fotografija sa najviše lajkova ulaze u uži izbor od kojih će stručni žiri izabrati najljepšu. Šaljite fotografije, šerujte, lajkujte… Srećno! poručuju iz Turističke organizacije Tivat!

Tivat – foto Boka News

Aktuelnosti        

Opština Tivat je sklopila i ugovor sa kompanijom „Prodres“ iz Kruševca u Srbiji koja će isporučiti i ugraditi ukupno osam novih podzemnih kontejjnera za smeće na dvije lokacije u Tivtu. Kontejneri su pojedinačnog kapaciteta po 1,1 kubik, a vrijednost tog posla je 23 hiljade eura.

U toku je i tender vrijedan 20 hiljada eura za izbor izvođača radova na drugoj fazi gradnje trotoara u naselju Obala Đuraševića.

Opština Tivat raspisala je tender za radove na rekonstrukcii i sanaciji djelova ukupno osam lokalnih puteva i saobraćajnica u naseljima Seljanovo, Gošići, Radovići, Učuri, Vrijes i Gradiošnica. Ponude na tender vrijedan 80 hiljada eura, opštinska Direkcija za investicije prima do 1.juna.

Najčitanije