12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

“Tango turizam” i “Damsko veče”

TANGO

Turistička organizacija Tivat pripremila je bogat program ljetnih fešti i događaja kojima će tokom špica sezone zabavljati i animirati turiste koji borave na području te opštine.

Taj program javnosti će biti detaljno predstavljen na press konferenciji naredne sedmice u Tivtu, a u međuvremenu TOT je juče najavila da će do kraja maja prirediti nekoliko interesantnih dešavanja za turiste i domicilnu publiku.

Tako će ljubitelji latinoamerikog plesa biti u prilici da uživaju u dvodnevnom  ,,Tango tourism”  događaju koji 19. i 20.maja biti priređen na gradskoj rivi Pine. Prve večeri nastupiće DJ Nemanja i ekipa Milonga plesa na otvorenom, dok 20.maja posjetioce očekuje Boka tura uz plesni događaj Milonga  u vremenu od  17 do-20 sati na brodu “Vodena kočija”. Iste večeri na gradskoj rivi Pine će se održati koncert kvinteta Tannguango i Milonga plesa.

Tivat - Pine
Tivat – Pine

“Svi zainteresovani za ovaj događaj  će osim uživanja u tango zvucima, imati priliku  naučiti korake argentinskog plesa”- saopšteno je  iz TO Tivat.

Povodom Dana nezavisnosti Turistička organizacija Opština Tivat i Udruženje preduzetnika prirediće posebnu manifestacuiju nazvanu “Ladies night” na gradskoj rivi Pine. Pet crnogorskih umjetnica – Nina Petković, Andrijana Božović, Anita Popović, Jelena Kažanegra Franović i Vesna Milačić –Kaja zabavljaće publiku u Tivtu 21.maja od 20.30 do 24 sata.

Najčitanije