17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Taksisti iz udruženja „Petica“ i „Start“ ogradili se od ponašanja…

Aerodrom Tivat

Taksisti iz udruženja „Petica“ i „Start“ koji rade na Aerodromu Tivat, ogradili su se od ponašanja Tivćanina Ž.V. i istakli da on nije član ni jednog, ni drugog udruženja taksista.

Policija je protiv Ž.V. prije dva dana podnijela prekršajnu prijavu zbog sumnje da je on fizički nasrnuo na na M.B., predstavnika turističke agencije „Ancora“ iz Budve.

M.B. je sa kolegama na aerodrom došao vozilom njihove agencije kako bi prihvatio goste iz Ukrajine, a koji su preko agencije „Ancora“, bukirali smještaj u jednom od budvanskih hotela. Ukrajinci koji su doputovali redovnom avio-linijom iz Kijeva, imali su u cijenu aranžmana uračunat i plaćen transfer agencijskim vozilom na relaciji od hotela do aerodroma, za što su imali i uredne vaučere. Ipak, to je iznerviralo taksistu Ž.V.  koji je prvo verbalno, a onda i fizički nasrnuo na  predstavnika turističke agencije iz Budve i pritom mu nanio lakše povrede. Teži obračun spriječili su prisutni, intervenisala je i policija a M.B. je posjetio ljekara u tivatskom Domu zdravlja koji je konstatovao njegove povrede.

„Ž.V. nije član naših udruženja i koliko smo u saznaju, uopšte i nema važeću licencu Opštine Tivat za obavljanje taksi prevoza na teritoriji naše opštine. Mi se odlučno ograđujemo od njega i njegovih postupaka koji nanose štetu svemu što su udruženja taksista „Start“ i „Petica“ do sada postigli u saradnji sa Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom Opštine Tivat, na planu dovođenja u red funkcionisanja drumskog transfera putnika sa Aerodroma Tivat“- saopšteno na je iz „Starta“ i „Petice“ uz napomenu da očekuju od nadležnih organa da utvrde „što i kako Ž.V. i sa kojim papirima radi na aerodromu.“

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije