20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Swingeri stigli kruzerom u Kotor

Kruzer pun swingera, nazvan “Brod ljubavi”, koji su na kružnom putovanju po Jadranu uplovio je danas u Boku Kotorsku. Swingeri su u Kotor stigli iz Hvara, posjetili su Zadar i Split , a na putovanju ih očekuje uplovljavanje u Dubrovnik i Veneciju.

Oslobodite svoju maštu! Divlji, seksi izazov čeka na vas, pisalo je u pozivnici za sve putnike kruzera – ovog “neobičnog” broda.

Kruzer Azamara Journey danas oko podne prošao je kroz tjesnac Verige ispred ostrva Gospe od Škrpjela nakratko je zastao i uz zvuk sirene okrenuo u blagom luku, te nastavio prema Kotoru.

Na “Brod ljubavi” kompanije Azamara smiju se ukrcati samo parovi i niko ne smije doći solo. Kruzer je dug 180 metara i u vlasništvu je brodara Azamara Club Cruises, jedne od vodećih kompanija u luksuznom krstarenju.

Luksuzni kruzer Azamara Journey, koji je namijenjen svingerima, tematsko krstarenje Jadranom započelo je u utorak iz Venecije. Sve karte su već odavno rasprodate iako se cijene za devet dana plovidbe kreću od 2 do 8 hiljada američkih dolara po osobi.

Na brodu je sve podređeno putnicima, pa su tako za ovu priliku posebno uređene kabine, a osmišljen je i posebni zabavni program koji, među ostalim, uključuje večeri kauboja i izvanzemaljaca, latexa, perla i bijelog satena, noć mašte i karnevala. Organizatori ovog neobičnog kruzinga  aranžmane su prodavali isključivo parovima za koje ističu kako su visokoplatežni gosti.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije