13 C
Kotor

Slušaj online radio

U susret „Fešti kamelija“

Fešta kamelija

U su­sret „Fe­šti ka­me­li­ja“ or­ga­ni­za­to­ri, NU „Ka­me­li­ja“ i Mje­sna za­jed­ni­ca Sto­liv, po­zi­va­ju uzga­ji­va­če i lju­bi­te­lje ovog cvi­je­ta da uče­stvu­ju na iz­lo­žbi aran­žma­na ko­ja će bi­ti otvo­re­na u pe­tak, 31. mar­ta, u ho­te­lu „Ca­tta­ro“ sa po­čet­kom u 19 sa­ti.

Ta­ko­đe, po­zi­va­ju se i uz­ga­ji­va­či ka­me­li­ja sa te­ri­to­ri­je op­šti­ne Ko­tor da pri­ja­ve svo­je ba­šte sa ka­me­li­ja­ma ka­ko bi struč­na ko­mi­si­ja oda­bra­la naj­ljep­še i na­gra­di­la nji­ho­ve vla­sni­ke.

U Stolivu 1. aprila od 10 sati će biti organizovana likovna i literarna radionica u prirodi pod nazivom „Obala kamelija – ne betona”.

Kamelija – Stoliv

Centralna manifestacija Fešta kamelija 2017. zakazana je za nedjelju 2. april sa početkom u 11 sati u Stolivu. U sklopu svečanog otvaranja predviđenje prigodan kulturno-zabavni program, izložba aranžmana od cvijeta kamelije, izložba likovnih radova, prezentacija literarnih radova, izbor najljepšeg đardina sa kamelijama, izleti planinarskom stazom u Gornji Stoliv (u 8 i 13 sati) te tradicionalna mušuljada.

Najčitanije