Surlaš nam kreira ambijent

Ekipe Komunalnog preduzeća Tivat proteklih dana izvršile su više intervencija na palmama metodom tzv. „den­dro­hi­rur­gi­je“ kako bi pokušali spasiti zaražene palme od surlaša.

Tako su juče obrezali palmu ispred crkve Svetog Roka u Donjoj Lastvi, a kako su nam kazali biće ih još obzirom da surlaš ne miruje, a izgleda da se dobro pripremio za zimu i duboko ušuškao unutar palmi …

Očigledno da nam surlaš kreira ambijenta u kojem smo do juče uživali.

Mo­žemo za­klju­či­ti da mje­re koje su do sada  pri­mje­njivane na zaštiti pal­mi, odavno ni­­su da­le oče­ki­va­ne re­zul­tate, a nadležni i dalje samo konstatuju i broje…do ubrzo one konačne – nemamo više kanarskih palmi, sa porukom umjesto njih gradimo apartmane…

IzvorM.M
Podijeli

2 Komentari

  1. a..o..i tu su destregali ispred crkve…ma koji su to fakini jadni nebili ..e..bo..deboto…kao da ih ko preko interneta navodi da čine dešpeke…e dao bog da pukne koje mlado pero pa da za koju pustu godinu se mogu učinjeti alavija lentrati….e a štoćemo…možebit da će ih sada još malo maškari i krnevao rašćerati..e..mogu se straviti i polećeti…đurica-živjeli.

  2. Ma da li je utvrđeno ko je donio surlaša u Boku Kotorsku? On je donet “iz vanka”! Ma mora da je “neko” odgovoran za donetu “infekciju”! “Oće” li se to utvrdit, jadni ne bili?

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.