8 C
Kotor

Slušaj online radio

„Superyacht Rendezvous“ – Nakon Monaka u Boku

Jahta BLUE ICE
Jahta BLUE ICE

Neke od najreprezentativnijih jahti današnjice okupiće se na manifestaciji „Superyacht Rendezvous Montenegro“, koja će biti održana od 2. do 5. jula u tivatskoj marini Porto Montenegro, u organizaciji čuvene grupacije posvećene jahting industriji – Boat International Media, i kompanije „Adriatic Marinas“. Bazirana na portfoliju „Boat International“ događaja i uspjehu dosadašnjeg „Rendezvous-a“ u Monaku, ova jedinstvena manifestacija pruža priliku vlasnicima superjahti da dobiju odlične kontakte, biznis mogućnosti, u društvu ljubitelja plovila, istakla je Viktorija Lister, komercijalni direktor „Boat Internationala“.

„Superyacht Rendezvous“ više od 20 godina održavao se u Monaku, a od ove godine prvi put će ta manifestacija biti priređena u Crnoj Gori. Kako je saopšteno iz Porto Montenegra, učešće su do sada potvrdile luksuzne jahte „Galactica” duga 50 metara i isto tolika “Exuma”, “Elena” duga 47 metara, 46-metarski “Blue Ice”, metar duži “Ingot”, 41 metara duga “Komokwa”, 39-metarska “Alyssa”, 35 metara dugi “C-side” i jahta “Seven Seconds”, duga 26 metara.

U agendi učesnika predstojećeg „Superyacht Randesvous-a“, nalaze se poslovni sastanci, kokteli i prezentacije, krstarenje Bokom Kotorskom, niz kulturnih sadržaja i zabava na Lido bazenskom kompleksu u Porto Montenegru.

Jahta BLUE ICE
Jahta BLUE ICE
Izvor:S. L.

Najčitanije