15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Šumadinci zainteresovani za novogodišnji program u Tivtu

Kragujevac

Turistička organizacija Tivat predstavila je ponudu grada Tivta na IX Međunarodnom sajmu turizma u Kragujevcu zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve i Herceg Novog. Sajam je inače, održan je od 24. do 26. novembra.

Pored bogatog izbora brošura za ljeto 2018.godine, posjetioci su se imali priliku upoznati se sa novogodišnjim programom u Tivtu na kome je zapravo i stavljen najveći akcenat kroz sajamski nastup u Kragujevcu – saopšteno je juče iz TO Tivat.

Turističkoj organizaciji opštine Tivat uručena je plaketa za drugo mjesto za najbolju promociju tokom sajma u Kragujevcu. Nagradu i priznanje za kreativno i kvalitetno predstavljanje uručili su im predstavnici “Šumadija sajma”, kao i Gradska Turistička organizacija Kragujevac. Domaćini su dodjelili i nagradu zajedničkom štandu lokalnih turističkih organizacija Tivat, Budva, Herceg Novi i Bar čije je predstavljanje osvojilo plaketu kao drugoplasirani najbolje uređeni izložbeni prostorna na kragujevačkom sajmu. Nakon svečanog uručenja tih priznanja na crnogorskom štandu, ekipa TV Kragujevac napravila je posebnu reportažu o Tivtu i predstojećim novogodišnjim dešavanjima u tom gradu.

Sajam turizma u Kragujevcu ove je godine okupio je preko 80 izlagača iz regiona, što je privuklo i veliku medijsku pažnju za sva dešavanja na ovoj turističkoj manifestaciji. Mediji su imali priliku da se upoznaju sa petnaestodnevnim programom raznovrsnih dešavanja u Tivtu i da čuju o nastupima velikih muzičkih zvijezda koje će T9ivćane i goste uvesti u 2018.godinu – Gibonnija, Željka Joksimovića i Nede Ukraden.

Najčitanije