13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Subra u Noći punog mjeseca

Noćni uspon
Noćni uspon

Tradicionalno, P.K. „Subra“ organizuje uspon – 12. Subra u Noći punog mjeseca. Uspon je predvidjen sa subote na nedjelju 7. – 8. marta, u noći punog mjeseca Orjen – Vrh Subra, 1.679 mnv.

Pravo učešća imaju svi koji imaju iskustvo kretanja u zimskim uslovima i iskustvo korištenja zimske opreme. Za učesnike manifestacije smještaj je besplatan, dok posjetioci koji ne učestvuju na usponu plaćaju punu cijenu noćenja.

Zbog ograničenih smještajnih kapaciteta u planinarskom domu Za Vratlom iz P.K Subra obavještavaju da se svi zainteresovani najave preko facebooka www.facebook.com/planinarskiklub.subra, e-mail subra@t-com.me ili na telefon 069 430 070 ili 068 110 150 Duško.

Iz P.K. „Vjeverica“ – Kotor, takođe obavještavaju da svi koji žele ići, a ispunjavaju uslove koje je domaćin odredio i osjećaju se fizički spremni za ovaj poduhvat, izvrše prijavu najkasnije do četvrtka do 21 sati. Prijave na email kluba: vjeverica.kotor@gmail.com Polasci individualno, petak i subota. Vrijeme pokreta iz Kotora za subotu biće objavljeno po zatvaranju prijava, ali svakako izmedju 10 i podna.

Noć punog mjeseca
Noć punog mjeseca

Najčitanije