3 C
Kotor

Slušaj online radio

Studijska grupa iz Bahreina u posjeti Herceg Novom

Turoperatori i vlasnici privatnih turističkih agencija iz Bahreina gosti su Nacionalne turističke organizacija  Crne Gore od 5 – 9. aprila  danas su posjetili Herceg Novi, a domaćin im je bila Turistička organizacija.

Nakon dobrodošlice upriličene u prostorijama TOHN, održan je sastanak na kome su gosti iz Bahreina predstavili svoj koncept saradnje u smislu boravka grupa od po 45 osoba,u trajanju od 7 dana, tokom cijele godine.  Svoj boravak u Herceg Novom planiraju provesti u objektima visoke kategorije, koja pruža usluge njhove nacionalne kuhinje.Takodje su izrazili želju da tokom boravka obiđu Crnu Goru, a posebno ih interesuje shooping jer smatraju da su cijene, za njima interesantne proizvode, mnogo povoljnije u odnosu na Bahrein.

Na boravak u Herceg Novi posebno ih podstiču klimatski uslovi i mogućnost detaljnog obilaska cijele Boke. Ono što bi zasigurno olakšalo ovu saradnju je izmjena viznog režima, koji bi povećao broj turista sa ovih prostora.

Na sastanku je dogovoreno povezivanje sa našim hotelijerima i turističkim agencijama,te su im predstavljeni svi programi i manifestacije  koje su dio ponude Herceg Novog tokom cijele godine. Gosti su  istakli da je naša destinacija posebno interesantna zbog sigurnosti i bezbjednosti.

Nakon sastanka, gosti su obišli grad, sutra im je domaćin TO Tivat.

Najčitanije