17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Studenti Fakulteta za turizam posjetili hotel “Regent” u Porto Montnegru

Regent posjeta studenata

Studenti Fakulteta za turizam, Univerziteta “Mediteran” posjetili su danas hotel “Regent” u Tivtu gdje su prisustvovali predavanju koje je upriličio menadžment hotela.

Cilj posjete bilo je upoznavanje studenata sa funcionisanjem jednog od najboljih hotelskih sistema bez čije permanenten kontrole hotel ne bi mogao da održi najviše standarde u hotelskom poslovanju.

Pozitivno sam iznenadjen interesovanjem i strucnošću koju su studenti danas pokazali prilikom prezentacije. Bili su veoma aktivni i imali jako zahtjevna i zanimljiva pitanja. Veoma mi je drago da vidim kako se u Crnoj Gori skoluje izuzetan kadar u sferi turizma i hotelijerstva, zato sto ce nam s obzirom na razvoj hotelijerstva u drzavi  biti potrebno sve vise obucenog kadra. Siguran sam da ce kroz nekoliko godina studenti sa kojima je menadzment kompanije Regent Porto Montenegro razgovarao danas biti izuzetni profesionalci, ostvareni u svom poslu. Vjerujem da ce im Crna Gora pruziti priliku koju ce iskoristiti na najbolji moguci nacin” – kazao je Ivan Gajić, direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro.

Predavanju su prisustvovali studenti druge, treće i četvrte godine Fakulteta za turizam koji trenutno prate predavanja na predmetima Hotelski menadžment, Kontroling i Savremeni trendovi u turizmu. Lejla Ćorović , studentkinja treće godine, smjera hotelijerstvo izuzetno je zadovoljna posjetom hotelu „Regent“ i spremnošću menadžmenta da prenese znanje studentima.

„Smatram da je današnje predavanje izuzetno korisno i da nas je motivsalo da razvijamo naša znanja i vještine kako bi bili konkurentni na tržištu rada. Zahvalna sam menadžmentu hotela na interaktivnom predavanju i mom Fakultetu za turizam, Univerziteta „Mediteran“, koji nam redovno organizuje vannastavne aktivnosti u cilju razvoja naše buduće karijere.“

Posjeta hotelu „Regent“ samo je još jedna u nizu aktivnosti Fakulteta za turizam, Univerziteta Mediteran, u cilju obezbjeđivanja uslova za realizaciju praktične nastave studenata, koja je po novom Zakonu o visokom obrazovanju obavezna za sve studente. Saradnja između Fakulteta za turizam Univerziteta „Mediteran“  i hotela „Regent“ biće u skorijem periodu i formalno uspostavljena potpisivanjem Ugovora o saradnji.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije