8 C
Kotor

Slušaj online radio

Startuje novska sky MINI trali liga

Array
Mini trail liga

Startuje LAZURE novska sky MINI trali liga u organizaciji Orjen Outdoor, LAZURE Marina & Hotel i Agencije za zaštitu i razvoj ORJENA.

Liga počinje trkom Borići – Vratlo – Borići MINI trail. Trka će se održati u subotu 11.10. u 10 sati a start je kod motela Borići. Staza je dugačka 7,4 km / 450 D+ (metara ukupnog uspona).

Staza prva 2 km ide blagim usponom makadamskim putem do kraja Perovog dola gdje se skreće desno u stazu Starčevića serpentine. Staza dalje strmijim usponom kroz stazu napravljenu u siparu nastavlja do prevoja Malo Vratlo a nakon toga i do paninarskog doma za Vratlom gdje vas na oko 3 km čeka i okrepa. Staza dalje vodi prema Subri i pri dolasku do ulaza u Duboki do staza naglo zaokreće nazad prema ploči od Vratla (prečicom). Taj dio je ravan i može predariti trkače da se opuste i ubrzaju. Stavljamo posebno upozorenje za taj dio staze da svi trkači obrate pažnju jer je teren iako ravan tehnički zahtjegvan i može lako doći do povrede. Na oko 4,8 km ponovo dolazite na makadamski put stim što slijedi strm spust do Perovog dola, a kasnije i lagani spust do cilja kod motela Borići.

PRIJAVE su do 10.11.2017. u ponoć na linku za prijave https://goo.gl/forms/7BMs9yCBKuji3UYD2

Pomoć i informacije na telefon +382 69 603 389 e-mail: orjenoutdoor@gmail.com www.facebook.com/OrjenOutdoor

Array

Najčitanije