13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

U slučaju havarije na moru zovite EmergenSea bazu u Herceg-Novom

EmergenSea
EmergenSea – foto Boka News

Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika, educirani kadar, ono su što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u trenutku kada vam na moru zatreba pomoć, doprema, pratnja ili osiguranje raznih manifestacija, otpočeo je sa radom i u Crnoj Gori.

EmergenSea je komercijalna mreža čije se osnovne djelatnosti tiču pomoći i intervencija na moru, a disperzovana je u 77 baza na obalama Mediteranskog mora. Posljednja registrovana odnedavno funcioniše u Crnoj Gori, odnosno u Herceg Novom, čime se naša zemlja pridružuje Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Sloveniji i Grčkoj.

Sjedište baze je u marini Lazaret u Herceg Novom.

Iskusni morski vuk Toni Ivičević vlasnik franšize EmergensSea za Crnu Goru za naš portal kaže da najerava otvoriti još jednu bazu u Baru ili Budvi. Trenutno raspolažemo sa dva broda jedan je Ris Marin 8,5 metara sa motorom od 270 KS i još jednim manjim plovilom za dostavu goriva, rezervnih djelova i dr…

Broj za hitne intervencije +382 68 112 122, dostupan je 24 sata.

EmergenSea
EmergenSea – Herceg Novi – foto Boka News

„Koliko god je važno i korisno osigurati svoje plovilo za slučaj nezgode i materijalne štete, jednako je važno i korisno unaprijed predvidjeti mogućnost da će vam jednom možda zatrebati i pomoć na moru i na takvu se situaciju na vrijeme pripremiti. Jedan od načina je postati našim članom” – kaže Ivičević.

Savršena pozicija nove baze, blizu morskog razgraničenja na Prevlaci, izuzetno je važna, te je idealan nastavak baze EmergenSea na hrvatskoj strani, a koja se nalazi u Dubrovniku, 50-tak NM od razgraničenja.

EmergenSea -Crna Gora
EmergenSea – Crna Gora – foto Boka News

„Učlanjenjem u bilo koju od EmergenSea baza, plovilu ili skiperu na raspolaganje se stavljaju sve ostale baze, što omogućava bezbjednu i sigurnu plovidbu širom Mediterana. EmergenSea Montenegro kancelarija se nalazi na Škveru, u prostorijama JK „Jugole Grakalić“, a zainteresovani vlasnici plovila i skiperi sve dodatne informacije mogu pronaći na zvaničnom portalu http://www.emergensea.net, na FB stranicama ili pozivom na broj 068 112 122“ – kazao je za naš portal koodinator EmergenSea, Nikola Mandić.

Sledeće sedmice donosimo opširnu reportažu o EmergenSea kompaniji u Crnoj Gori.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije