Selo gori Stjepčević se češlja

Kotor panorama
Kotor panorama – foto Boka News

Iz kabneta predsjednika opštine Kotor stiglo je zvanično saopštenje, o bezbjedonosnoj situciji koje integralno prenosimo.

„Predsjednik Opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević sastao se danas sa direktorom Uprave policije Crne Gore Slavkom Stojanovićem, kao i sa načelnikom OB Kotor Igorom Popovićem.

Tema sastanka bila je bezbjedonosna situacija u Kotoru.

Predsjednik Opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević istakao je da su zahvaljujući posvećenom radu i postignutim rezultatima Uprave policije i državnih institucija, događaji kojima smo svjedočili ostali iza nas, te da je bezbjednost građana i svih posjetilaca Kotora zagarantovana.

A. Stjepčević predsjednik opštine Kotor
A. Stjepčević predsjednik opštine Kotor

Predsjednik je naglasio da će Opština Kotor, kao i do sad, Upravi policije Crne Gore i državnim institucijama pružiti punu podršku u cilju realizacije aktuelnih planova, te da će se sve odvijati u cilju interesa građana.

Sve neophodne mjere biće preduzete kako bi Kotor ostao grad kulture, tradicije, i grad u kojem se svako osjeća kao kod kuće, uzimajući u obzir njegovu multikulturalnost i multikonfesionalnost“ – kaže su u zvaničnom saopštenju iz kabinet predsjednika – stručne službe predsjednika Opštine Kotor.

Podijeli

4 Komentari

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.