15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Ako se niste još odlučili gdje dočekati Novu godinu predlažemo trgove…

Nova godina

Ako se još niste odlučili gdje dočekati Novu 2018. godinu donosimo pregled gdje se i uz koga možete zabaviti na šest trgova uz more u krugu od sto kilometara.

Kotor

Rock doček – 31. decembra će nastupiti lokalni sastav Light Under the Black Mountain, bosanskohercegovački bend Letu štuke, hercegnovska legenda Rambo Amadeus, te kultni beogradski sastavi Partibrejkers i Električni orgazam. Prvog dana 2018. godine zakazani su nastupi jednako atraktivnih izvođača – koncerti će održati Veliki prezir, Stray Dogg, Obojeni program, Let3 i Disciplin A Kitschme.

Tivat

U 2018-u sa svojm hitovima uvešće nas Gibonni! Naredno veče Tivćane i goste zabavljaće Željko Joksimović a drugog januara Neda Ukraden.

Doček 2018. – foto TOT

Herceg-Novi

Program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u 21 sat kada će se na binu u Parku Boka popeti poznata grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vlada Georgieva, čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je obezbjedila i besplatno vino i pivo koje će se dijeliti gostima u Parku Boke, ali i prvog dana Nove godine tokom dnevnog programa na Škveru. Naime, osim večernjih programa obezbijeđen je i dneveni progam koji će na Škveru početi u 11 sati u ponedjeljak 1. januara, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo, a pored besplatnog pića TO HN je obezbijedila i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u Parku Boke će svoj koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organizovanog Dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat u Parku Boke, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari Tropico band.

Budva

U novogodišnji noć će nas uvesti “Queen Simphony”, dok će zvijezde večeri biti članovi benda “Bijelo dugme”.

Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 01. januara nastupaće grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”. Sastavni dio novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao poseban program za najmlađe.”

Dubrovnik

Na Staru godinu, 31. decembra, u jutarnjim satima održat će se Dječji doček Nove godine dok će u 21 sat  doček na Stradunu započeti grupa Pravila Igre, potom Songkillersi s regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom.

1.januara u podne, održati će se tradicionalni novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije