SD Tivat – Aerodrom Tivat je sposoban da sam vraća kredit

Aerodrom Tivat

Povodom saopštenja Tivatske Akcije, koja se tiče davanja u zakup aerodroma Tivat, zvaničnim saopštimo oglasio se Opštinski odbor Socijaldemokrata Tivat, koji prenosimo integralno.

“Prvenstveno, “Aerodromi Crne Gore” kao jedno od naših najuspješnijih preduzeća i strateški veoma važnih, apsolutno moraju ostati u državnom vlasništvu. Svakako, nephodne su značajne investicije na oba aerodroma, naročito na aerodromu Tivat, što je i definisano strateškim dokumentima. Po modelu koje je pripremilo preduzeće sa  EBRD-om, “Aerodromi Crne Gore” su iz svog poslovanja potpuno sposobni da sami vraćaju planirani kredit.

Kao vrlo ozbiljna partija, naš portparol je po pitanju Aerodroma vrlo jasno izjavio stav naše centrale, koji u potpunosti korespondira sa stavom Socijaldemokrata Tivat, da bi se nakon toga, sa zakašnjenjem, vjerovatno vidjevši navedenu izjavu, oglasila Tivatska Akcija, pokušavajući da ušićari jeftine političke poene.

Koliko oni poštuju građane Tivta, jasno govori njihov stav iskazan u medijima, gdje kažu da su građani Tivta korumpirani, izuzev par desetina koji su glasali za njih.

SD Tivat

Nama je jasno da TA, kao mala “partija”, ima veliku potrebu za publicitetom, pa nazivajući nas satelitima pokušavaju da se domognu medijskog prostora. Složićemo se da, kao druga politička partija po jačini u Tivtu, ipak predstavljamo ozbiljan politički subjekt u našem gradu, za razliku od TA.

Dakle, zaista je neprimjereno da partija na začelju po osvojenom broju glasova na lokalnim izborima, daje nama takav epitet, pogotovo kad uzmemo u obzir činjenicu da građani Tivta vrlo dobro znaju čije su oni istureno odjeljenje u našem gradu, što su i pokazali na parlamentarnim izborima.

Socijaldemokrate će i ubuduće biti doslijedni rješavanju problema i podsticanju razvoja Tivta i Crne Gore, bez obzira na neutemeljene prozivke marginalizovanih političkih eksperimenata” – kaže se u saopštenju SD Tivat.

Flora Art

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.