20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Šćepanović poručio: Odavno nije odigrana ovakva utakmica

Jadran Foto: pvkjadran.com
Jadran Foto: pvkjadran.com

Bez ovakvih utakmica uzaludan je svaki trening, poručio je golman Jadran Carina, Miloš Šćepanović, dan nakon pobjede nad FTC-om (12:11) u prvom meču polufinala Eurokupa u vatrpolu.

U evropskim vaterpolo krugovima rezultat iz Igala odjeknuo je kao senzacija. Iz više razloga, a glavni – mađarski tim, makar na papiru, među šest je najboljih u Evropi. Ali, Madaraš, Mitrović, Varga, Ćuk i ostali iz Ferencvaroša prije dvije noći u Igalu se nijesu naigrali.

Još su dobro prošli – gubili sa 5:2 (sredina druge četvrtine), a minus od dva gola, u posljednjih osam minuta, upalio je zvono za uzbunu.

“Odavno na klupskom nivou u Crnoj Gori nije odigrana ovakva utakmica. Raduju pozitivni komentari, a posebno što smo publiku, poslije dosta vremena, razdrmali”, kazao je golman Novljana za Arenu.

E, sad, koliko je optimizam bio realan uoči meča…

“Vjerovao sam, ali samo u slučaju da se neke stvari poklope na startu, što se i desilo. Plašio sam se da utakmicu ne otvore lakim golovima. Generalno su se momci vrhunski pripremali, a i fokus je bio vrhunski. Posvetili smo se maksimalno Mađarima, prepoznali šansu i rezultat je stigao”, zaključio je Šćepanović.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije