12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Saopštenje: Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora

Tivat - Kalimanj
Tivat – Kalimanj

Građani Tivta su još jednom pokazali svu svoju demokratsku zrelost i velikom većinom odbacili koncept bojkota izbora kao pogrešan i besmislen, a dvocifrena procentualna podrška politici SD-a i četiri osvojena mandata potvrđuju da su Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora.

Drago nam je da su Tivćani pokazali potrebnu zrelost i političku mudrost da prepoznaju i nagrade  političke subjekte kojima je na prvom mjestu opšte dobro i bolji život za sve građane, a kazne one koji bi da love u mutnom, i  čija  suština političkog djelovanja je  blokada svakog ekonomskog projekta u Tivtu i Crnoj Gori.

Predanim radom i velikim posvećenošću, Socijaldemokrate su uradile mnogo, a naš koncept ravnomjernog razvoja grada, otvorene lokalne samouprave i razvoja malog i srednjeg biznisa će, siguran sam, biti u fokusu djelovanja buduće lokalne vlasti.

Izuzetan izborni rezultat i ubijedljiva pobjeda istinskih socijaldemokrata su dokaz ispravnosti naše stabilne politike, dosledne pravim socijaldemokratskim vrijednostima, odnosno politike mudrih i hrabrih odluka koje smo donosili prethodnih mjeseci.

Građankama i građanima Tivta dugujemo veliku zahvalnost što su u nama prepoznali pouzdanog partnera u preuzimanju odgovornosti za dinamičan razvoj Tivta u naredne četri godine, a Socijaldemokrate Tivta i Crne Gore ih sigurno neće razočarati, kaže se u saopštenju Socijademokrata Tivta.

Najčitanije