Sakupljeno dovoljno novca za početni tretman, borba za Anđelu se nastavlja

Djevojčica iz Kotora hospitalizovana u Njemačkoj

Anđela Petrović
Anđela Petrović

Dvanaestogodišnja Kotoranka Anđela Petrović započela je juče proces liječenja na specijalnoj klinici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj.

Djevojčici je nedavnio prilikom rutinske hirurške intervencije, dijagnostifikovan agresivni kancer kostiju, zbog čega je u Crnoj Gori hitno pokretnuta humanitarna akcija da se sakupi 150 hiljada eura koliko je potrebno za početak Anđelinog liječenja u Njemčakoj gdje su najbolji izgledi za uspjeh i njeno potpuno izliječenje.

“Humanost i vaše dobro srce pobjedjuje opet. Zahvaljujući hitnim pozajmicama i vašim donacijama, prikupljena su sredstva za liječenje koja pokrivaju prvu fazu terapija u vremenskom okviru od 3 mjeseca. Nastavljamo sa akcijama humanitarnog karaktera u cilju prikupljanja dovoljno sredstava koja će pokriti cjelokupni tretman predviđen od ustanove u kojoj se Anđela liječi. Zahvaljujemo se svim građanima Crne Gore i šire  ustanovama, institucijama, pomorcima, svakom ponaosob ko je učestvovalo do sada i onima koji će to uraditi ubuduće.”- saopštila je danas Anđelina poriodica koja se zahvalila i medijima na podršci akciji  i pozvala operatere mobilne telefonije da im  izađu u susret otvaranjem jedinstvenog broja na koji bi građani mogli slati SMS poruke i tako donirati novac za djevojčicino liječenje.

Za uplate iz inostranstva:
ILIJA PETROVIĆ
ME25530033070000032067
NLB BANKA AD PODGORICA
SWIFT: MNBAMEPG
POSREDNIČKA BANKA: NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. LJUBLJANA
IBAN: SI56029130253412548, SWIFT: LJBASI2X
Podijeli

3 Komentari

 1. Koji je broj bankovnog racuna male Andjele koji se koristi pri uplatei novca iz inostranstva, onaj broj sto ste prije objavili nije potpun za uplatu iz inostranstva.

  • Za uplate iz inostranstva:
   ILIJA PETROVIĆ
   ME25530033070000032067
   NLB BANKA AD PODGORICA
   SWIFT: MNBAMEPG
   POSREDNIČKA BANKA: NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. LJUBLJANA
   IBAN: SI56029130253412548, SWIFT: LJBASI2X

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.