Sakupljen novac za Anđelino liječenje!

Porodica Kotoranke Anđele Petrović saopštila da je prikupljeno dovoljno novca za nastavak liječenja dvanaestogodišnje u Njemačkoj.

Anđela Petrović
Anđela Petrović

“Vjerujemo da je sakupljeno dovoljno sredstava za cijelokupan bolnički tretman te obavještavamo javnost da prekidamo humanitarnu akciju za našu Anđelu”, saopštila je porodica Petrović.

“Zahvaljujemo se ljudima koji su prepoznali hitnost i ozbiljnost situacije te su nam svojim pozajmicama i donacijama omogućili hitan prijem i cijelokupni planirani tretman prema planu liječenja koji je izdala ustanova u kojoj se Anđela liječi”, saopšteno je.

Anđeli Petrović (12) iz Kotora dijagnostikovan je agresivni tumor kostiju, a za liječenje je bilo neophodno 150.000 eura. Djevojčica se trenutno sprema za drugu turu hemoterapija u Njemačkoj.

Roditelji se jos zahvaljuju na pomoći Njemačkoj udruzi u borbi protiv kancera koji su omogućili smještaj i boravak po najpovoljnijim uslovima u Plavoj kući. Kuća se nalazi do same bolnice

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.