20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Sajam razmjene školskih knjiga

 

Knjiga za Knjigu 2016
Knjiga za Knjigu 2016

Opština Tivat, Omladinski klub i tivatske škole: Srednja mješovita škola „Mladost“, OŠ „Drago Milović“ i OŠ „Branko Brinić“ organizuju sajam razmjene korišćenih školskih knjiga pod nazivom „Knjiga za knjigu“, od utorka do četvrtka (23. do 25. avgusta), u malom parku preko puta hotela „Montenegrino“, i tood 10 do 12 i od 18 do 20 sati.

„Pozivamo sve đake tivatskih osnovnih i srednjih škola da posjete ovaj trodnevni sajam i pri tom sa sobom ponesu svoje stare knjige jer će njihovom zamjenom doći do udžbenika koji su im potrebni za predstojeću školsku godinu. Ušteda je velika, a lijepo druženje zagarantovano, pa stoga Opština Tivat već četvrtu godinu za redom prepoznaje značaj ovakvog događaja“, istakla je ovim povodom sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja, mr. Darka Ognjanović.

„Knjga za knjigu“ inicijativa je koja doprinosi uštedi roditeljskog budžeta kada je u pitanju nabavka školskih knjiga, budući da đaci na jednom mjestu mogu pronaći korišćene knjige starijih generacija, ali i donijeti svoje. Ovaj sajam održava se od 2013. godine, i vrlo brzo je za sve tivatske učenike postao prepoznatljiva najava početka školske godine. U slučaju kiše sajam će se održati u prostorijama Omladinskog kluba (montažni objekat kod Doma zdravlja).

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije