Ruralni turizam u opštini Tivat – video

Crna Gora, Boka Kotorska i njeno zaleđe bogato je prirodnim resursima: plodna zemlja, planine, šume, raznovrsna flora i fauna. Sve to omogućuje raznoliku ponudu ruralnih područja seoskog turizma, agroturizma, kuća za odmor, konoba, vinarija, villa… Niska zagađenost omogućuje i proizvodnju organske hrane i autohtonih proizvoda.

Sve više ljudi traži mjesto za odmor i bijeg od gradske buke, svakim danom sve više raste svijest o potrebi udisanja čistog vazduha, proizvodnji hrane na nezagađenom tlu i uživanje u prirodnim ljepotama.

O razvoju ruralnog turizma u Tivtu donosimo razgovor sa Edijem Garbinom.

U cilju promovisanja poljoprivrede i realizacije planova iz Strategije ruralnog razvoja  do 2020. godine, Opština Tivat u  saradnji sa redakcijom  TV emisije “Agro DAN” u produkciji  „Front Medija PRO “ iz Aranđelovca i ove godine je  pripremila niz video zapisa o poljoprivrednim proizvođačima, kao i o razvoju ruralnog turizma u Opštini Tivat.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.