Rotarijanaci u Budvi za Porodiljsko odjeljenje Bolnice Kotor

Sveti Nikola Budva
Sveti Nikola Budva

Na ostrvu Sveti Nikola u Budvi u subotu 22.avgusta, sa početkom u 12.sati, biće obilježen Rotari Dan Crne Gore, čime će i započeti velika humanitarna akcija za Porodiljsko odjeljenje Bolnice Kotor.

Kompletan prihod ovog zabavnog i humanitarnog događaja usmjerava se za nabavku opreme opreme za porodiljsko odjeljenje Opšte bolnice Kotor, za koju RC Budva pokreće i Global Grant – međunarodnu Rotary akciju.

Rotari klub Budva po peti put organizuje ovo veliko ljetnje okupljanje rotarijanaca, pripadnika najveće humanitarne organizacije na svijetu.

Događaju će pored rotarijanaca i njihovih gostiju iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, BIH, Grčke i Albanije, prisustvovati i predstavnici diplomatskog kora Crne Gore.

Rotary
Rotary

Na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore i ljudi dobre volje spremni da pomognu drugima.

Dobročinitelji koji nisu u u mogućnosti da prisustvuju Partiju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom “Akcija Porodiljsko odjeljenje”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.