13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“RK Partizan 1949” u prvom kolu evropskog Čelendž Kupa

RK Partizan
RK Partizan

Utakmice prvog kola evropskog Čelendž Kupa u kojima rukometni klub “Partizan 1949” dočekuje ekipu “A.S.S Spes” sa Kipra igraju se danas i sutra u Tivtu u sportskoj dvorani Župa  od 18 sati.

“RK Partizan 1949” je jedini crnogorski predstavnik u evropskim takmičenjima u muškom rukometu, što predstavlja dodatnu motivaciju za ekipu.

Stručni štab i upravni odbor su se u proteklim sedmicama intenzivno pripremali za ovaj susret, kako bi ispoštovali sve propise i standarde propisane od strane Evropske rukometne federacije EHF.

„Ponosni smo što smo jedini crnogorski predstavnik u muškom rukometu i želimo da našoj zemlji i gradu Tivtu poklonimo prolaz u drugo kolo takmičenja. Smatramo da imamo potreban kvalitet, no ekipa Spesa je ozbiljan protivnik i u oba meča ćemo ući izuzetno oprezni i spremni. Stručni štab i ekipa su se dobro pripremili za meč i sigurno smo da ćemo publici u sportskoj dvorani ” Župa” pružiti ugođaj kvalitetnog rukometa”, kazao  je predsjednik Upravnog odbora “Partizana” Tonino Fantić.

Najčitanije