Risančić: 230 radnih mjesta otvaraju za kupljene glasače DPS i SD

DSS u novim oglasima za sezonce u Tivtu vidi dokaz kupovine glasova na izborima u nedjelju

Tivat - foto Anton Marković
Tivat – foto Anton Marković

Demokratska srpska stranka saopštila je da su “apsolutni pobjednici” lokalnih izbora u Tivtu – DPS i Socijaldemokrate, samo par dana nakon glasanja,  počeli su sa realizacijom predizbornih obećanja. DPS je od 32, na izborima u nedjleju osvojio 17 mandata, a Socijaldemokrate 4. Obje stranke bile su na meti kriitika opozicije da svojim simpatizerima i potencijalnim biračima, u zamjenu za glas, obećavaju zaposlenje u državnim ali i pojedinim privatnih fimama koje kontrolišu.

“DSS tvrdi da će sada tatini i mamini sinovi i kćeri, vlasnici DPS i SD članskih karata, naći uhlebljenje u obećanim firmama kakve su firme Aerodrom Tivat i “Primorje” Tivat”. Argumenti za ovakve naše tvrdnje su upravo raspisani oglasi o „slobodnim radnim mjestima“, objavljeni u današnjim dnevnim novinama, iz kojih se jasno i nedvosmisleno, slovom i brojem, vidi da će posao iz preizbornih obećanja dobiti 40 vjernih glasača u HTO  “Primorje” i njih 193 na Aerodroma Tivat.”- saopštio je juče predsjendik OO DSS Tivta Dejan Risančić.

Po njegovim rijećima, raspisani oglasi su “najbolji dokaz programirane radosti apsolutnih „pobjednika“, jer isti nijesu mogli sačekati ni oficijelno – čak ni dotle dok preliminarni izborni rezultati ne budu i konačni rezultati.”

“Sada je više nego očigledno da najave državnog tužioca da će se pozabaviti izborima u Tivtu pored fantomskih birača svoje interesovanje treba proširiti i na nekontrolisano zapošljavanje. Ovo zato jer javna je tajna da će putem konkretnih oglasa posao dobiti samo oni za koje samo što nije slika objavljena uz raspisane oglase.”- naveo je Risančić dodajući da DSS ne bi imala ništa protiv da posao dobijaju “potrebni, a ne podobni, da ne kažemo i izborno poslušni.”

“Sada je već jasno da kada je posao na Aerodromu u pitanju, da nove Socijaldemokrate Ivana Brajovića nastavljaju kadrovsku politiku starih Rankovih (Krivokapić) socijaldemokrata. Što se tiče nas iz DSS, nema nikakvih promjena osim da je umjesto Kurte uzjahao Murta!”- zaključio je Risančić.

 

 

Podijeli

1 komentar

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.