14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Renovirani tivatski hotel „Palma“ primio prve goste

Hotel Palma
Hotel Palma

Hotel „Palma“ u Tivtu koji posluje u okviru ovdašnje kompanije “Primorje Hotels & Restaurants” u novom renoviranom i adaptiranom ruhu, primio je prve goste. U rekonstrukciju je uloženo dva miliona eura, a hotel je pored dosadašnjih, uposlio i 80 novih radnika. Hotel “Palma” smješten na Šetalištu Iva Visina u centru Tivta, posjeduje 116 luksuzno opremljenih soba i apartmana. Osim toga, gostima rekonstruisanog hotela rangiranog sa 4 zvjezdice, na raspolaganju je i novi spa centar, VIP terasa,  obnovljeni restoran i lobi bar.

“Hotelu Palma ali i našim gostima dali smo kvalitet više, i hotel je sa tri zvjezdice unaprijeđen u jake četiri. Pored svih kvaliteta koje hotel posjeduje, bitno je naglasiti da je „Palma“ udaljena svega 14 metara od mora i plaže koju smo ove godine proširili i sredili.” – kazao je predsjednik Borda direktora kompanije “Primorje Hotels & Restaurants” Božidar Draganić.

Cijene smještaja u “Plami” uprkos povećanju kvaliteta i kategorizacije hotela, nisu se mijenjale, pa noćenje sa doručkom košta kao i lani, 50 eura po osobi.

Hotel Palma
Hotel Palma

Iz “Primorja” je saopšteno da  očekuju da pored gostiju koji su tradicionalno odsijedali u hotelu „Palma“,  ugoste i turiste iz više država Evropske unije.

Najčitanije