Rekonstrukcija Šetališta pet Danica

Radovi bi trebalo da budu završeni do proljeća naredne godine

Šetalište Topla - Igalo
Šetalište Topla – Igalo

Radovi na rekonstrukciji dijela Šetališta pet Danica, od “Galeba” u Igalu do restorana “Mimoza” na Toploj, počinju sutra, saopšteno je iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novi.

Dužina dionice koja se rekonstruiše iznosi oko 365 metara, a površina 1600 kvadratnih metara. Projekat je izradila hercegnovska firma „R&S Arhitekti“. Radovi bi trebalo da budu završeni do proljeća naredne godine.

U prvoj fazi u trup šetališta biće postavljene cijevi za kolektor, a nakon toga će se pristupiti proširenju postojeće staze i izvođenju ostalih radovi predviđenih projektom: popločavanje, izgradnja javne rasvjete, postavljanje ograde, klupa i ostalog urbanog mobilijara.

Ovo je zajednička investicija Opštine Herceg Novi i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, ukupne vrijednosti preko 350.000 eura. Za izvođača radova na tenderu je izabrana kompanija “Đokić grupa” iz Bara

Izvorhttp://www.hercegnovi.me
Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.