7 C
Kotor

Slušaj online radio

Regionalna promocija turističke ponude Budve

Beogradski manifest

Turistička organizacija opštine Budva je, u sklopu regionalne promocije turističke ponude Budve u periodu predsezone, a u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i ostalim lokalnim turističkim organizacijama, sprovela niz promotivnih aktivnosti u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu, u periodu od 25. do 30 maja.

U četvrtak, 25. maja, na glavnom gradskom trgu u Kragujevcu organizovana je podjela promo materijala kao i nagradna igra dok je druženje sa poslovnim partnerima i predstavnicima medija, u večernji časovima organizovala Turistička organizacija Bara.

Turistička ponuda Budve, treće po redu, promovisana je na Festivalu manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“, nastupajući na Kalemgdanu sa kolegama iz Crne Gore. “Beogradski manifest” je najveći porodični festival koji se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turistickih destinacija regiona.

U subotu, 27. maja, posjetioci na Kalemegdanu, kod promotera crnogorske ponude, mogli su uživati u degustacijama njeguškog pršuta, sira, priganica, meda i dobrog vina, a posebnu pažnju mnogobrojnih posetioca privukao je “Točak sreće”. Riječ je o nagradnoj igri za one sa srećnom rukom, a nagrade su bile više nego vrijedne. Turistička organizacija opštine Budva je posjetioce obradovala zanimljivim nagradama u vidu besplatnog smještaja u Budvi, raznolikim restoranskim ponudama u vidu ručka ili večera, besplatnih ulaznica za budvanski Aqva park, kao i nekoliko ulaznica za kulturne i pozorišne programe u okviru festivala Grad teatar, promo poklone City magazine i dr.

U nedjelju, 28. maja, mnogobrojnije goste iz Srbije, Turistička organizacija opštine Budva pozvala je na simboličan način, i to muzikom najstarijeg gradskog orkestra iz Budve, koji je prošle godine obilježio 110 godina postojanja! Svečani defile predvođen budvanskom Gradskom muzikom, prošetao je Knez Mihailovom ulicom, pa sve do Kalemegdana gdje je na centralnoj bini “Beogradskog Manifesta” održao polučasovni koncert. Defile i koncert Gradske muzike Budve, izazvali su veliku pažnju i oduševljenje građana i posjetilaca Manifesta.

Promocija je nastavljena u ponedjeljak, 29. maja, u Novom Sadu, gdje na Trgu slobode organizovana podjela promo materijala i nagradna igra. Gradska muzika Budve je i Novosađane pozvala na svojstveni način, svečanim defileom i dvadesetominutnim koncertom. Za partnere, prijatelje i predstavnike medija i turističkih agencija, organizovano je i druženje u jednom novosadskom restoranu.

U večernjim časovima istog dana, Turistička organizacija Tivta je priredila svečanu večeru za poslovne partnere iz Srbije i kolege iz Crne Gore, predvođene ambasadorom Crne Gore u Srbiji, Branislavom Mićunovićem.

Najčitanije