15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regentov Božićni bazar za vikend

Božićni bazar – regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro ovog vikenda upriličiće četvrti po redu godišnji Božićni bazar koji počinje u subotu 9. decembra, od 11 o 16 sati ispred poslastičarnice Gourmet Corner.

Božićni bazar okupiće umjetničke radionice, male proizvođače i kreativce, koji će na jednom mjestu predstaviti svoje radove, dok će posjetioci imati priliku da izaberu originalne poklone.Na štandovima će se naći božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, prirodna kozmetika, igračke i druge home decor sitnice iz različitih umjetničkih radionica, kao i vrlo popularni predmeti oplemenjeni dekupaž tehnikom. Hotel Regent na ovoj manifestaciji će predstavljati sektor hrane i pića u čijoj će se ponudi naći niz originalno upakovanih kolača i raznovrsnih božićnih poslastica, ali i topli napici poput tople čokolade i  kuvanog vina.

Pored izlagača, sve prisutne će božićnim kompozicijama u vokalnim, instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim sastavima zabavljati učenici muzičkih škola iz Tivta i Kotora, od 12 do 13 sati.

„Srećni smo što je Regentov Božićni bazar pobudio interesovanje izlagača i javnosti i drago nam je što smo dio prepoznatljivog prazničnog raspoloženja u Tivtu. Kupovina slatkih delicija, maštovitih dekoracija za dom, organskih proizvoda i nakita idealna je uvertira za sezonu darivanja, ali i prilika za druženje“ – saopštili su tom prilikom juče iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

Bazar će se održavati prva tri vikenda decembra, odnosno 9. i 10., 16. i 17., 23. i 24.decembra  u terminu od 11 do 16 sati.

Izvor:S.L

Najčitanije