16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent – “Uživajte drugačije na istoj obali”

Pogled iz hotela Regent
Pogled iz hotela Regent

Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je bogat februarski program zanimljivih događaja, sa stalnom porukom – “Uživajte drugačije na istoj obali”.

Lovačka večera zakazana za petak, 6. februar. Kako najavljujuje pr i marketing menadžerka, Elena Ljiljanić, to je idealan zimski gastronomski spektakl od pet gangova sa specijalitetima od divljači i uz degustaciju regionalnih vina.

Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je posebne ponude za sve one koji žele da najromantičnijem danu u godini dodaju i petu zvjezdicu luksuza na obali. Menadžment hotela preporučuje da Dan zaljubljenih – Valentinovo, bude u znaku romantičnog bijega na more. Zima u hotelu Regent Porto Montenegro protiče u znaku džeza. Džez večeri organizuju se petkom u Library baru. Topli tonovi džeza podgoričkog sastava “MP Trio” i ušuškana atmosfera predstavljaju odličnu ideju za kraj radne nedjelje i dobru uvertiru za nastupajući vikend.

Regent Spa je otvoren za sve posjetioce koji žele da uživaju u čarima unutrašnjeg bazena, đakuzija i ostalih sadržaja magičnog spa centra. Pored bogatog portfolia tretmana za tijelo i lice, a u ponudi se mogu naći i posebni zimski spa paketi.

Bogata gastronomska ponuda tri restorana hotela jedan je od identita ovog luksuznog hotelskog brenda, a ovog mjeseca se posebno izdvaja nedjeljni ručak u restoranu Dining Room, koji uključuje hladne i tople đakonije sa švedskog stola, uz širok dijapazon bezalkoholnih i alkoholnih pića. Dok roditelji uživaju u ručku, hotel nudi uslugu čuvanja djece odnosno zabavu za mališane u dječjem klubu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije