7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent u znaku džeza

Hotel Regent
Hotel Regent

Iz “Regent Porto Montenegro” hotela juče su saopštili da se svakog petka u vremenu od 20.30 do 00.30 sati u njehovom klasičnom Library Bar-u održavaju džez večeri.

“Topli tonovi džeza podgoričkog sastava “MP Trio”, ušuškana atmosfera i pucketanje vatre iz kamina predstavljaju odličnu ideju za kraj radne nedjelje, odnosno dobru uvertiru za nastupajući vikend.
Ljubitelji džeza i izuzetne usluge mogu uživati u velikom izboru pića i koktela koji se svakog petka nude po promotivnim cijenama, kao i gratis đakonijama sa švedskog stola.”- kazala je PR menaderka “Regenta” Elena Ljiljanić.

Milosavljević postao član uduženja “Les Clefs d’Or”

Glavni konsierž hotela “Regent Porto Montenegro” iz Tivta, Predrag Milosavljević, postao je član mađarske podružnice prestižnog globalnog udruženja “Les Clefs d’Or” (Zlatni ključevi). Milosavljević je jedini član ovog renomiranog udruženja iz Crne Gore i regiona.

Predrag Milosavljević
Predrag Milosavljević

Organizacija ‘Les Clefs d’Or’ registrovana je pod imenom “Union Internationale des Concierges d’Hôtels” (međunarodna asocijacija konsierža), ali prepoznatljiva pod imenom “Les Clefs d’Or” (Zlatni ključevi) i predstavlja međunarodnu mrežu profesionalnih hotelskih konsierža.

Prva asocijacija ovog tipa osnovana je 1929. godine u Parizu od strane Pierre Quentin-a, konsierža hotela Ambassador u Parizu i 10 ostalih konsierža koji su uvidjeli da bi udruživanjem mogli da unaprijede sopstvene usluge. Ovo udruženje je 1952. preraslo u evropsku asocijaciju koju je osnovalo 9 evropskih zemalja; 1953. godine usvojen je logo ‘Zlatni ključevi’ koji od tada predstavlja sinonim usluge na najvišem nivou. Tokom godina, konsierži iz ostalih zemalja primani su u članstvo da bi 1972. godine ova asocijacija dobila globalnu dimenziju. Danas asocijacija broji oko 4.000 članova iz preko 50 zemalja svijeta.

Najčitanije