11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent na stranama Sunday Times Travel Magazina

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Luksuzni hotel Regent Porto Montenegro našao se na stranama junskog izdanja britanskog Sunday Times Travel Magazine, u autorskom članku novinara  Adrian Mourbey pod nazivom „Glamurozna Crna Gora“.

Tekst pisan u formi višednevne agende sadrži mnoštvo preporuka gdje odsjesti, šta vidjeti i isprobati, a otpočinje rečenicom „Ova sunčana balkanska ljepotica, ima kvalitete prave zvijzede – po povoljnim cijenama“. Adrian Mourbey osvrnuo se na veliki broj prepoznatljivih crnogorskih turističkih atrakcija, među kojima se našao i hotel Regent Porto Montenegro, ali i jedinstven enterijer Regentovog Library Bar-a. Ponuda crnogorskog primorja predstavljena je na interesantan a jednostavan način, što će u velikoj mjeri doprinijeti popularizaciji Crne Gore kao ljetnje odmor destinacije na britanskom tržištu.

„Sunday Times Travel Magazine“ magazin izlazi jednom mjesečno i jedan je od najrenomiranijih izdanja posvećenih putovanjima u Velikoj Britaniji. Više od 67.000 primjeraka ovog mjesečnika nađe svoj put do ljubitelja putovanja u stalnoj potrazi za novim destinacijama.

Najčitanije