14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent raskošno dočekuje ljeto

Regent Porto Montenenegro
Regent Porto Montenenegro

Najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj – tivatski “Regent Porto Montenegro” pripremio je bogat i raznovrstan program i ponudu za mjesec jun.

“Uz već tradicionalne džez večeri petkom, Library Bar će svake večeri biti uljepšan zvucima muzike uživo, a nenametljivi instrumentali će upotpunjavati svedeni dekor terase Dining Rooma. Muzika predstavlja poziv na otkrivanje najnovijeg ljetnjeg menija u Dining Room-u, koji odražava kreativnost tima kuvara hotela Regent Porto Montenegro, a koji ni najiskusnije gastro nomade današnjice neće ostaviti ravnodušnim.”- kazala je juče tim povodom portparolka “Regent Porto Montenegra” Elena Ljiljanić.

Za sve posjetioce Library Bara, “Regent” je tokom juna pripremio posebnu tzv.Happy Hour promociju svakog dana od 18 do 20 časova.

“Novina za sve ljubitelje vina je i “Wine Tasting” nedjeljom od 19:30 do 20:30 časova; ovaj događaj vodiće glavni somelijer hotela, Miroslav Kalinić koji će mapirati vinske staze regiona kroz zlatne, crvene i tamne kapljice najboljih regionalnih vina. Kalendarski dolazak ljeta “Regent” će obilježiti 21. juna uz žurku dobrodošlice – “Welcoming Summer Party” na terasi restorana Dining Room koja će ujediniti pozitivne vibracije ljeta uz niz specijaliteta.”- istakla je Ljiljanić.

Ultraluksuzni hotel rangiran sa “pet plus” zvjezdica, u čast prve godišnjice svog poslovanja, pripremio je i posebnu promotivnu ponudu koja podrazumijeva četiri konsekutivna noćenja u “Regentu” po cijeni tri. Jun mjesec obilježiće i kampanja koja će goste i ljubitelje ovog hotela pozvati da glasaju, kako bi svojevrsni Oskar u luksuznoj svjetskoj turističkoj industriji, World Hotel Award za koji je “Regent Port Montenegro” kandidovan, na kraju i stigao u Tivat.

Izvor:S. L.

Najčitanije