Regent predstavio Crnu Goru zemljama Persijskog zaliva

Predstavljanje Porta Montenegra

Direktor sektora prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmić, predstavio je ponudu hotela na CLAVIGER MIDDLE EAST ROADSHOW-u, održanom od 19. do 23. marta i to na pet destinacija.

U pitanju su Kuvajt, Rijad, Džeda, Dubai i Abu Dabi.

Ovakva prezentacija organizovana je sa ciljem prikazivanja ponude najluksuznijih hotela i rizorta, agencijama, tur operaterima i drugim velikim kompanija sa GCC tržišta, orjentisanih ka luksuznom turizmu.

Roko Palmić

„Da bismo predstavili hotel kako treba, jasno je da moramo prvo predstaviti Crnu Goru kao novu destinaciju za stanovnike zemalja Persijskog zaliva, što smo i učinili. Potencijalnim klijentima se izuzetno dopao crnogorski krajolik sa svim svojim različitostima. Kroz našu brošuru koju smo nazvali „ujedinjeni u različitosti“ predstavili smo im jedan potencijalni dan u Crnoj Gori. Gosti su bili oduševljeni spoznajom da u jednom danu mogu biti na dijamtralno suprotnim nadmorskim visinama i lokacijama koje obiluku kulturo-istorijskim i gastronomskim sadržajima“, kazao je Roko Palmić, direktor prodaje i marketinga u hotelu Regent Porto Montenegro.

Roko Palmić

„Izuzetno se radujemo da ugostimo goste sa GCC tržišta, zato što smo ove sezone u hotelu Regent Porto Montenegro kreirali pakete dizajnirane specijalno prema njihovim potrebama“, dodao je on.

Ovakav vid promocije izuzetno je važan, posebno zbog otvaranja nove „Fly Dubai“ avio linije, koja će tokom ovog ljeta dva puta sedmično imati direktan let na relaciji Dubai – Tivat.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.