8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Regent“ postao meka za Britance i Amerikance

Regent press
Regent press

Rasprodatim svim kapacitetima za predstojeći doček Nove godine, najuksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, tivatski „Regent Porto Montenegro“, na najbolji način zaokružuje veoma uspješnu poslovnu godinu – poručili su danas predstavnici menadžmenta tog hotela na radnom doručku sa novinarima.

„U ovom  trenutku imamo još 20 slobodnih mjesta za doček Nove godine, ali će i oni biti prodati do kraja sedmice. Pripremili smo poseban program dočeka u stilu sedamdesetih godina prošlog vijeka, a gosti nam dolaze većinom iz regiona – Srbije, Hrvatske, Albanije, Crne Gore, ali i nekoliko zapadnoevropskih država“- kazao je direktor prodaje „Regenta“ Roko Palmic. Istakao je da hotel pun dočekuje kraj poslovne godine u kojoj je zabilježio odlične rezulate i rast prometa od 15 odsto u odnosu na 2015.

„Po brojnosti, naši glavni gosti su iz Velike Britanije i to najviše zahvaljujući uvođenju sezonskih direktnih aviolinija komapnije „EasyJet“ iz Mančestera i Londona za Tivat, što se sjajno odrazilo ne samo na nas, već i ostatak turističke privrede u ovom regionu. Nakon Britanaca, najbrojniji gosti su nam iz SAD, Rusije i ostatka Evrope“- kazao je Palmic dodajući da se za narednu godinu prema aktuelnom bukingu, promociji koja se ulaže na tom tržištu i uvođenju direktna avio-linije Dubai-Tivat, očekuje  veliki porast broja gostiju iz država Persijskog zaliva.

„Ukoro idemo i na svojevrstan promotivni road show, odnosno prezentaciju našeg hotela i njegovih specifičnih ponuda u Kuvajt, Dubai, Saudijsku Arabiju i Katar, a već imamo svoju posebnu predstavnicu u Dubaiju gdje ćemo u maju naredne godine učestvovati i na jednoj od najvećih svjetskih turističkih berzi, ITM Dubai sajmu turizma“- naveo je Plamic dodajući da su već razvili i posebne tzv. cross border programe zajedničke ponude za britansko i  njemačko tržište sa hotelijerima iz Dubrovnika, a koji podrazumijevaju četvorodnevni boravak turista u Dubrovniku i trodnevni u Crnoj Gori sa obilaskom ovdašnjih atrakcija i spomenika.

PR menažerka Regent Porto Montenegra Elena Ljiljanić i novi portparol Milo Radonjić predstavili su nove programe koje taj hotel nudi na stranim tržištima- trodnevni tzv. Wine and Dine u sklopu kojeg gosti „Regenta“ upoznaju specifičnu crnogorsku enološku i gastronomsku ponudu, sa posjetama maloj vinariji „Savina“ u Herceg Novom i kompaniji i podrumima podgoričkih Plantaža.

„Na ovaj način crnogorskim malim preduzetnicima, ali i velikim kompanijama kakve su Plantaže, pružamo direktan link do stranih potrošača sa prefinjenim ukusom i mogućnost da oni u najboljem svjetlu predstave i plasiraju svoje najbolje proizvode“- istakla je Ljiljanić

Radonjić je najavio da će „Regent“ u narednom periodu organizovati niz zanimljivih dešavanja sa naglašenom kulturnom dimenzijom, za svoje goste i ukupnu javnost, kroz intenzivnu saradnju sa crnogorskim instituicijama kulture, umjetnicima i festivalima.

Menadžment tog hotela spremno dočekuje i predstojeće značajno širenje kapaciteta jer je već u toku prodaja aranžmana za novo krilo hotela, tzv. Regent Pool Club Residences koji je u završnoj fazi gradnje.Taj objekat sa radom počinje 1.jula, a imaće 94 smještajne jedinice najvećeg nivoa kvaliteta i poseban podijum sa četiri velika bazena.

Porto Montenegro - Regent Hotel Residences from north east
Porto Montenegro – Regent Hotel Residences from north east

“Ukupna površina 4  bazena je preko 600 m2, a od toga  su dva bazena dječiji. Površina podijuma u sklopu kojeg se nalaze bazeni je 3.200 m2 na kojem se pored bazena, nalaze i  2 kamina i 33 ložista i brojni drugi sadržaji koji će biti glavni adut nove zgrade”- istakla je Ljiljanić.

Izvor:S. L.

Najčitanije