12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

„Regent Porto Montenegro“ u vrhu liste Traveller Made mreže

Regent Porto Montenegro

Hotel “Regent Porto Montenegro” iz Tivta dospio je na listu “trećeplasirani hotelskih šampiona” (3rd Grand Hotel Champion), što je priznanje kvaliteta od strane Traveller Made mreže.

Na listi “trećeplasiranih šampiona” u svijetu luksuznog hotelijerstva našlo se 100 hotela iz cijelog svijeta. U okviru iste aktivnosti Traveller Made sertifikovao je 217 svjetskih hotela od ukupno 740 koliko ih je bilo obuhvaćeno procesom evaluacije. Traveller Made je prestižna asocijacija vodećih svjetskih turističkih profesionalaca i subjekata iz segmenta luksuznog turizma.

Članstvo u ovoj mreži hotel Regent Porto Montenegro osigurao je Ugovorom o saradnji. Traveller Made je konzorcijum koji broji preko 600 hotela na preko 60 prestižnih destinacija, kao i 310 turističkih agencija. Svi članovi Traveller Made grupacije orjentisani su na luksuzna putovanja turizma namjenjene iskusnim putnicima čije pojedinačno lično bogatstvo prelazi cifru od 30 miliona američkih dolara.

“Biti uvršten na listu šampionskih hotela Traveller Made-a za nas je posebno zadovoljstvo. Ovaj ‘sertifikat’ suštinski znači da smo aktivnostima i ažurnošću u okviru ove renomirane mreže zavrijedili ovo priznanje. Svoju poziciju želimo iskoristiti kako bismo osnažili našu vidljivost na tržištu luksuznih hotelskih objekata, posebno kada je u pitanju odnos sa turističkim agencijama. Imena sa kojim dijelimo listu svjedoče o prestižu koje pripadnost ovoj mreži predstavlja” – kazao je danas ovim povodom Roko Palmic, direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, dodajući da na ovaj način Crna Gora opravdava reputaciju atraktivne destinacije.

Predstavnici istočne obale Jadrana na listi trećih šampiona su butik hotel Alhambra iz Malog Lošinja i hotel Regent. Na listi drugih šampiona iz regiona nalazi se Sun Gardens iz Dubrovnika dok se prvim šampionioma pridružio Kempinski Palace Portorož.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije