15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent i Porto Montenegro tim na sajmu Amour u Monaku

Hotel Regent

Predstavnici Porto Montenegra i hotela Regent predstavili su se na drugoj ediciji evropskog sajma za organizaciju vjenčanja Amour, koji je održan u Monaku, od 11. do 14. marta.

Predstavnice Porto Montenegra održale su preko 80 sastanaka sa profesionacima koji se bave organizacijom individualnih putovanja uključujući posebne događaje poput godišnjica, medenih mjeseca, vjenčanja i organizacija putovanja za turističke agente u cilju upoznavanja i dalje promocije destinacije. Prisutni profesionalci iz segmenta održavanja događaja su doputovali u Monako iz svih država Evrope, bliskog Istoka, Indije i Kine.

“Prisustvo na ovako kvalitetno organizovanom sajmu nam je omogućilo održavanje ciljanih sastanaka sa agentima i planerima putovanja koji sarađuju sa visoko platežnom klijentelom odnosno visokim državnim zvaničnicima, predstavnicima kraljevskih porodica i poznatih ličnosti – sigurni smo da će se brojne posjete i putovanja realizovati već tokom ove sezone vjenčanja. Većina održanih sastanaka odnosila se na organizaciju vjenčanja dok je trećina agenata bila iz domena organizacija individualnih putovanja.” izjavila je Anita Deković – Moškov, menadžerka za organizaciju događaja u Porto Montenegru.

Ovim povodom, Marija Delibašić, Menadžerka prodaje za posebne događaje i specijalista za organizaciju vjenčanja u hotelu Regent izjavila je: “Drago mi je vidjeti da je Crna Gora već poznata destinacija svim proaktivnim i inovativnim agencijama. Utiske i zaključke koje sam ponijela sa održanih sastanaka je da Crna Gora slovi za intimno skriveno blago Evrope na čijim se predivnim lokacijama može organizovati bilo koji prestižni dogažaj a da predstavnici projekata, hotela i agencija u Crnoj Gori važe za kvalitetne partnere spremne da odgovore na izazove u organizaciji najrazličitijih vrsta događaja.”

Najčitanije