7 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro prezentovao svoju ponudu u Šangaju

ILTM
ILTM

Direktor sektora prodaje i marketinga hotela „Regent Porto Montenegro“ iz Tivta, Roko Palmic, predstavio je ponudu hotela na svjetski poznatom sajmu ILTM Azija koji je održan od 30. maja do 2. juna u Šangaju.

ILTM Azija organizovan je desetu godinu za redom sa ciljem prezentacije najluksuznijih svjetskih hotela i rizorta, agencijama, tur operaterima i drugim velikim, ka luksuznom turizmu orjentisanih kompanija iz Azije. Na sajmu se predstavilo više od 500 hotela, ugostiteljskih lanaca i rizorta iz preko 54 država. Oni su u direktnim sastancima imali priliku da susretnu 480 turističkih poslenika iz 26 zemalja Azije.

Grupacija „Regent Hotels and Resorts“ predstavila je ponudu svoja četitiri hotela, pa je osim predstavnika hotela „Regent Porto Montenegro“ na sajmu bio prisutan menadžment hotela „Regent! iz Berlina, Pekinga i Taipei-a.

„ILTM Azija izuzetna je prilika da azijskom, u prvom redu kineskom tržištu, predstavimo Crnu Goru kao novu, još neotkrivenu destinaciju za odmor koja nudi brojne opcije od organizovanih poslovnih putovanja, avanturističkih tura do porodičnih odmora. Vjerujem da smo u tome i uspjeli u preko 100 sastanaka i prezentacija koje sam sa zadovoljstom održao.“- naglasio je ovom prilikom Roko Palmic.

Najčitanije