12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

“Regent Porto Montenegro” predstavljen u Škotskoj

Hotel Regent
Hotel Regent

Menadžment hotela “Regent Porto Montenegro” iz Tivta, boravi na prestižnom forumu za poslovni turizam, “Meetings & Incentives Forum”, koji se održava u Edinburgu od 29. juna do 3. jula. Na taj način će ponuda najluksuznijeg bokeljskog hotela biti predstavljena i u Škotskoj iz koje u Crnu Goru do sada nije dolazilo puno gostiju.

„Kao jedini predstavnik Crne Gore, “Regent Porto Montenegro” će kroz prezentaciju sopstvene ponude za održavanja posebnih događaja, kongresa i konferencija, predstaviti i Crnu Goru međunarodnoj javnosti kao idealnu destinaciju za održavanje navedenih događaja. Iako već prepoznata od iskusnih putnika kao skriveni dragulj, Crna Gora je vrlo interesantna i brojnim međunarodnim kompanijama koje se bave navedenom tematikom.”- saopšteno je juče tim povodomu iz menadžmenta hotela “Regent”.

“Meetings & Incentives Forum” u Edinburgu okuplja velikih broj predstavnika iz svijeta luksuznog evropskog hotelijerstva, odnosno 175 hotela i 380 zainteresovanih kompanija koji će se u narednih par dana sastajati i sklapati ugovore za buduću saradnju.

Inače, tivatski “Regent” bilježi i izuzetno dobre ocjene posjetilaca na svim sajtovima koji služe za razmjenu iskustava turista, poput popularnog “Trip Advisora” i sličnih. Bez obzira iz koje države da dolaze, posjetioci “Regent Porto Montenegra” hotelu su po pravilu, dali maksimalne ocjene, a u komentarima su posebno naglašavali ljubaznost osoblja i vrhunsku uslugu kakvoj se nisu nadali da je moguća u ovom dijelu svijeta.

Izvor:S. L.

Najčitanije