16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

“Regent Porto Montenegro” obilježava svoj drugi rođendan

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Ekskluzivni hotel sa pet zvjezdica, “Regent Porto Montenegro” u istoimenom nautičkom centru u Tivtu, danas obilježava svoj drugi rođendan.

“Slavljeničko raspoloženje upotpunjeno je činjenicom uspješnog poslovanja tokom koje je nastavljeno sa realizacijom visokih standarda luksuznog hotelijerstva u Crnoj Gori. U proteklih 24 mjeseci rada, “Regent” je nanizao 13 priznanja i 6 nominacija među kojima su nagrada za “Najbolji novootvoreni hotel u Evropi” (World Luxury Hotel Award u 2015. godini) i našao se na stranicama američkog “Robb Report-a” u januaru 2016. najavljujući uspješnu godinu poslovanja.

Proteklu godinu su obilježili članci renomiranih medija iz Velike Britanije, SAD-a, Kine i Rusije, koji su izvještavali kako o hotelu, destinaciji tako i o gastronomskom i wellness iskustvima na obali Jadrana.”- kazala je danas novinarima PR i marketing menadžerka “Regent Porto Montenegra” Elena Ljiljanić.

Prema njenim riječima proteklu godinu u “Regentu” su obilježili rasprodati novogodišnji aranžmani, značajno bolja popunjenost kapaciteta u ljetnjim mjesecima u odnosu na 2015. godinu i preko 50 uspješno organizovanih poslovnih i događaja privatnog karaktera. Gosti iz Crne Gore, zemalja regiona, ali i sa svih meridijana svijeta, sa puno pozitivnih komentara odnosili su se prema usluzi, osoblju kao i vanpansionskim sadržajima hotela i destinaciji uopšte.

PR Elena Ljiljanić
PR Elena Ljiljanić

„Sa ponosom rekapituliramo svoju drugu godinu uspješnog poslovanja i zahvalni smo na brojnim nominacijama, nagradama kao i ostvarenim poslovnim rezultatima. Međutim, nama najvažniji su pozitivni komentari gostiju koji predstavljaju potvrdu našeg pozicioniranja kao jednog od vodećih luksuznih hotela u svijetu. Takođe, sve navedeno ne bi bilo moguće bez kontinuirane podrške naših partnera, dobavljača, mreže prodaje i tima zaposlenih.”- naglasila je Ljiljanić.

Najčitanije